OVER ONS

MW Acoustics is onderdeel van MW Sound&Solutions, het eenmansbedrijf van Martin Wijbenga. Met meer dan 15 jaar ervaring als audiotechnicus bij Omrop Fryslân, zijn al uw technische werkzaamheden op het gebied van audio en verbindingen bij hem in goede handen en oren. Vanuit de passie voor alles wat met geluid te maken heeft, is Martin specialist op het gebied van de akoestiek in alle soorten ruimtes. Of het nu een woonkamer is, een klein kantoor of een grote kerkzaal, overal kan MW Acoustics de akoestiek zodanig verbeteren dat u meer rust voelt en energie over heeft
Artboard 1
Maar dat is niet het enige. Van r​adio- en tv-uitzendingen​, tot het ontwerpen en bouwen van studio’s​ of ​reportagewagens​, en van het adviseren over ​audiovisuele apparatuur​ tot het aanleggen van de juiste ​bekabeling​ en het secuur afwerken hiervan. Martin doet alles met maximale inzet en grote betrokkenheid. Naast zijn eigen brede kennis en ervaring, beschikt hij over een breed netwerk van specialisten om u als klant volledig te kunnen ondersteunen bij uw projecten. Wilt u hier meer over weten?

Wat kunt u verwachten?

Flexibiliteit:
Martin is inzetbaar waar en wanneer u dat wenst. Kantoortijden? Daar doet hij niet aan. En lange dagen zijn voor Martin geen enkel probleem.
Eerlijk advies:
Martin geeft advies op basis van uw wensen, eisen en budget. Hij werkt merkonafhankelijk en zoekt voor ieder budget een passende oplossing.
Afspraak is afspraak:
Martin gaat doelmatig te werk, met een realistische planning en begroting. Maar naast de technische zaken, kijkt hij ook verder naar wat u als klant nodig heeft.